Sport boots

sort, Large

589,00 kr.

All That sport boots er produceret i samarbejde med amerikanske topryttere, Trænere og dyrlæger.

Resultatet er blevet en boot med stødabsorberende EVA skum med et dynamisk "Sling support" over koden.
All That sport boot er fleksibel, streching og har forede kanter i neopren for at lukke af for smuds og sand, som kan forårsage gnavesår.
Booten har et ergonomisk design som sammen med dens fleksibilitet giver god pasform og maximalt beskyttelse.

Omkreds kode: 
Small: 25,5cm
Medium: 28cm
Large: 30,5cm

Vær opmærksom på at bagben kan have større omkreds end forben.
Højde:

Small: 23cm
Medium: 25,5cm
Large: 28cm

Farve
sort
sort
sort
Størrelse
- Vælg Farve før du kan vælge Størrelse
Small Medium Large
1
+
Tilføj til kurv
All That Sport Boots är utvecklade i USA i samarbete med tränare och veterinärer. Resultatet är ett benskydd i stötupptagande EVA Foam med ett dynamiskt "sling support" över kotan. All That Sport Boots är flexibelt, stretchigt och med fodrade kanter i Neopren för att stänga ute smuts och sand för att förhindra skav. Egonomisk design i kombination med dess flexibilitet ger ett skydd med bra passformd och maximalt skydd.

Omkrets kota! Small: 25,5cm Medium: 28cm Large: 30,5cm Höjd på benskyddet! Small: 23cm Medium: 25,5cm Large: 28cm All That Sport Boots är markerade på insidan med Left/Right markering. Du placerar booten på benet med utgång från kotan. Spänn de tre kardborrarna löst med start uppifrån och ned. Justera passformen och spänn sedan "sling supporten" löst under kotan genom att dra den diagonalt upp mot framsidan av skyddet. Kontrollera passformen och spänn sedan om alla fyra kardborrarna hårdare med start högst upp. Tänk på att det är ett skydd som ska ge stadga och skydd mot yttre påverkan så spänn det inte för hårt. Det ska sitta ordentligt med stöd men inte som ett gips. Skydden passar utmärkt även på bakben men gå upp en storlek mot vad din häst behöver fram.