Om os

Saddle Up Well ejes og drives af mig, Suzette og min mand Kjeld, som er min altmuligmand til alt det praktiske med at bygge, bære og køre med til Shows.

Som nogle måske husker, havde jeg for 10 år siden butikken, Western Horsemen's Corral i Sverige, som min ex-mand og jeg startede og drev i 8 år.

Jeg har en forkærlighed for den gode kommunikation med heste, har en mange års erfaring med sadler/udstyr og har taget alle instruktørkurser i NH hos Jaana Heinola - Creative NH, for 14-16 år siden

Jeg er ejer af JJ Holly Top An Favor - en snart 18 årig Paint Hoppe efter den skimlede Quarterhingst Little Jackie Favor. I kommer til at se lidt til hende nu og da, når hun skal være mannequin eller prøveklud for div. shampoos osv.

I alle de år, vi havde butikken og også nu, ser jeg heste med skader efter dårlige sadler eller bare forkerte sadler. Folk bruger 1000vis af kroner på hestemassør, kiropraktor osv osv som alt i alt er til gode for vores heste, som jo elsker det, men hvis det er sadlerne som ikke passer, så hjælper behandlingerne kun i det øjeblik de udføres. 

Saddelbomme er lige så forskellige i str. som sko til mennesker!

Saddle Up Well er derfor først og fremmest en investering for hestenes rygge skyld og jeg har nu min gamle saddelfabrikant med, hvor vi finder rette bom og derefter, hvilken saddel rytteren ønsker at kigge på og sidde i.

Mange har også efterlyst en fysisk butik, hvor de kunne mærke på, snuse til og få fat i lige det, hver i sær havde lyst til. Jeg vil derfor gøre mit til, at Saddle Up Well udvikler sig til præcis det.

I er velkomne til at ringe og aftale tid til at kigge indenfor på tlf: 31553926

Jeg leder gerne efter specielle ønsker.