Om os

Saddle Up Well ejes og drives af mig, Suzette og min mand Kjeld, som er min altmuligmand til alt det praktiske med at bygge, bære og køre med til Shows.

Som nogle måske husker, havde jeg for 10 år siden butikken, Western Horsemen's Corral i Sverige, som min ex-mand og jeg startede og drev i 8 år.

Jeg har en forkærlighed for den gode kommunikation med heste, har en mange års erfaring med sadler/udstyr og har taget alle instruktørkurser i NH hos Jaana Heinola - Creative NH, for 14-16 år siden

Jeg er ejer en lille reiningavlet quarterhoppe Early Whiz Pride født d.7.maj 2019. Hun er datter af Cody B Oakies Pride - min gamle quarterhoppes først afkom hos os i Sverige.
I kommer til at se lidt til Pepper (hendes kaldenavn) nu og da, når hun skal være mannequin eller prøveklud for div. shampoos osv. Derudover skal hun jo med tiden startes og rides. Jeg håber på at finde en dygtig reiningrytter, som vil showe hende for mig en dag.

I alle de år, vi havde butikken og også nu, ser jeg heste med skader efter dårlige sadler eller bare forkerte sadler. Folk bruger 1000vis af kroner på hestemassør, kiropraktor osv osv som alt i alt er til gode for vores heste, som jo elsker det, men hvis det er sadlerne som ikke passer, så hjælper behandlingerne kun i det øjeblik de udføres. 

Saddelbomme er lige så forskellige i str. som sko til mennesker!

Saddle Up Well er derfor først og fremmest en investering for hestenes rygge skyld og jeg samarbejder nu med flere saddelfabrikanter og leverandører, for at det skal blive lettere at finde rette bom og derefter, hvilken saddeltype rytteren ønsker at kigge på og sidde i.

Jeg kører derfor ud på saddelprøvning.

Mange har også efterlyst en fysisk butik, hvor de kunne mærke på, snuse til og få fat i lige det, hver i sær havde lyst til. Jeg vil derfor gøre mit til, at Saddle Up Well udvikler sig til præcis det.

I er velkomne til at ringe og aftale tid til at kigge indenfor på tlf: 31553926, jeg byder naturligvis på kaffe :-)

Jeg leder gerne efter specielle ønsker.