Bell Boots

Orange, Large

249,00 kr.

Slidstærk yderside med hele 2520 deniers DynoHyde Nylonvæv. Støddæmpende stopping i hele boot'en, som effektivt klarer overtramp og slag fra baghovene. Indersiden er foret med blød og behagelig jersey. 
I toppen af boot'enhar vi en blød stopning som også er beklædt med jersey for at minimere ganvesår.
Dobbeltlukning med stærk kardborre, fastsyet med forstærkede sømme for bedste holdbahed. 
All That Bellboot er både vand og pletafvisende.
Der er naturligvis No Turn kugle på indersiden for at forhindre at boot'en roterer.
Ekstra forstærkede i bunden mod slitage fra rideunderlaget.

En rigtigt god og overkommelig pris.

Farve
Sort
Sort
Sort
Orange
Orange
Orange
Hvid
Hvid
Hvid
Størrelse
- Vælg Farve før du kan vælge Størrelse
Small Medium Large Small Medium Large Small Medium Large
1
+
Tilføj til kurv
All That Bell Boot med slitstark utsida i hela 2520 deniers DynoHyde nylonväv. Stötdämpande stoppning ihela skyddet som effektivt står emot övertramp och islag från bakhovarna. Insidan är fodrad med en mjuk och behaglig jersey fodring. I toppen av skyddet har vi en mjuk stoppning som även den är klädd med jersey för som minimerar skav. Dubbelknäppning med stark kardborre, fastsydd med förstärkta sömmar för bästa livslängd. All That Bell Boot är både vattenavvisande och fläckavvisande. Försedd med NoTurn kula på insidan som förhindrar att skyddet roterar på hoven. Extra förstärkta i botten mot slitage från ridunerlaget'. En riktigt bra och prisvärd Bell Boot helt enkelt! Säljs per par.
En riktigt bra och slitstark Bell Boot för både show och träning. Med flera genomtänkta och beprövade detaljer är denna konstruktion av Bell Boot en av de mest populära inom westernridningen. Vi tillverkar våra skydd i samma fabriker som tex Classic Equine, Professionals Choice och Weaver. Skillnaden ligger i priset då vi kapar bort ett fördyrande mellanled och köper in i stora kvantiteter direkt från fabriken. Säljs per par.