All that oil split reins

459,00 kr.
Varenummer: ATOSR

All that heavy Oil No.2 er en smal tygler med ca 12mm bredde. Den er olieret og Vokset for at give en god følelse og vægt i hånden. Vores tøjler er naturligt tykkere i den frie ende, som holder dem på plads og giver balance, præcis som man vil have det. En rigigt god basistøjler for al westernridning.
Tøjlerne har en længde på 2,40m og du kan udmærket skære af tøjlernes længde i bid enden, skær aldrig i den frie ende.

At farvematche tøjler er svært eftersom de kommer fra forskellige typer læder, men de disse nærmer sig farver på vores Oklahoma serie. Dog har trensen si farve fra indfarvning, hvor tøjlerne har den naturligt efter oliering og voksning.

1
+
Tilføj til kurv

All That Heavy Oil No.2 är en smal tygel med ca 12mm bredd. Den är oljad och vaxad för en bra känsla och vikt. Våra tyglar har en naturlig förtjockning till den fria änden som skapar "drape" och balans. Precis som man vill ha det. En riktigt bra bastygel för all westernridning. Är 240cm för långt för dig går det utmärkt att kapa dem i bettänden, kapa inte i den fria änden. Färgmatcha tyglar exakt med träns är svårt då de kommer från olika typer av läder. Men dessa ligger nära vår serie Oklahoma, dock har Oklahoma sin färg från infärgning medan tyglarna får den från oljor och vax.