Tiger's Tongue - horse Groomer

85,00 kr.
Varenummer: ATTT

Nu er det over 2,5 år siden tiger Tongue blev introduceret for det svenske marked. Aldrig nogensinde har et produkt været så ekstremt populært og fået så meget positiv feedback.

Tiger Tongue er utrolig alsidig og fungerer ligeså godt på indtørret ler, som på snavs i almindelighed og svedpletter. Det unikke design er som en kattetunge og samtidig, som den rengør pelsen, så får din hest en skøn massage.

Den er enkel at rengøre og slidstærk, så beskidte hove eller en beskidt spand er intet problem heller. Når du vel har prøvet den, er du solgt. Staldens mest alsidige værktøj er her.

Rengør for øvrigt også dine filt/uld pads og indersiden på behårede dækkener.

Størrelse: 11,5cm x 19,5cm x 6cm

Du får din Tiger Tongue sammenpresset i en vakuumpose og den er helt flad. Når du tager den ud, svulmer den op til ca 50% av sin normale størrelse og du kan evt. bløde den op med vand for at lade den vokse til fuld størrelse. Lad den suge vand, vrid den og så du er ready to go.

Kig en gang på denne eller en af alle de andre demonstrationsvideoer på youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=bjU1AOb0JsQ


1
+
Tilføj til kurv

Nu är det över 2,5 år sedan vi introducerade Tigers Tounge på den svenska marknaden. Aldrig någonsin har en produkt varit så extremt populär och fått så mycket positiv feedback.

Tigers Tounge är otroligt mångsidig och fungerar lika bra på intorkad lera som på smuts i allmänhet och svettfläckar. Den unika designen är som en katts tunga och samtidigt som den rengör pälsen så får hästen som en trivsam massage.

Den är enkel att rengöra och slitstark så skitiga hovar eller en smutsig vattenhink är inga problem. När du väl provat den är du såld. Stallets mest allsidiga verktyg är här.

Rengör även dina filt/ull paddar och insidan på håriga fleecetäcken.

Storlek: 11,5cm x 19,5cm x 6cm

Du får din Tigers Tounge hoppressad i en vakumpåse och helt platt. När du tar ut den sväller den till ca 50% av sin normala storlek och du kan behöva blöta den för att få maximal tjocklek på den. Blöt den under kran, vrid ur och låt torka så är du ready to go.